Kita nggawe alat online sing cepet, anonim, gratis lan gampang digunakake.

Sing nggawe alat online iotools unik yaiku ora ngirim data pangguna (file, data audio lan video) liwat internet. Kabeh karya sing ditindakake kanthi alat rampung dening browser dhewe! Iki tegese alat kita cepet lan anonim (privasi pangguna dilindhungi total). Déné umume alat online liyane sing ngirim data pangguna menyang server adoh supaya data iki diproses, kita ora. Kabeh data pangguna tetep lokal ing piranti kasebut. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.


iotools

© 2020 iotools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.