Logo itself tools
itself
tools
Ndandani masalah video FaceTime ing iPhone

Ndandani Masalah Video FaceTime Ing IPhone

Gunakake alat online iki kanggo nyoba kamera lan golek solusi kanggo ngatasi masalah video FaceTime ing iPhone

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Pambuka alat online Tes Webcam

Tes Webcam ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba kamera. Iki uga menehi instruksi kanggo ndandani kamera ing akeh piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa kamera sampeyan ora bisa digunakake. Sampeyan bisa uga nemoni masalah kamera yen aplikasi sing nggunakake kamera ora duwe setelan sing bener. Utawa kamera bisa uga ora fungsi ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, yen kamera aktif, sampeyan bakal bisa ndeleng ing browser video sing dijupuk kamera. Yen kamera ora aktif, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah kamera sing khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi uji coba webcam, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data video sing dikirim liwat internet. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online aman sing adhedhasar awan utawa sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan. Nglindhungi privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama nalika ngembangake alat.

Piranti online sing dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan ora perlu ngirim data (file, data audio utawa video, lsp.) liwat internet. Kabeh karya wis rampung sacara lokal dening browser dhewe, nggawe alat iki cepet banget lan aman. Kanggo nggayuh iki, kita nggunakake HTML5 lan WebAssembly, sawijining wangun kode sing dioperasikake dening browser dhewe sing ngidini alat kita bisa dieksekusi kanthi cepet.

Kita kerja keras supaya piranti bisa digunakake sacara lokal ing piranti amarga ora ngirim data liwat internet luwih aman. Kadhangkala, iki ora optimal utawa ora bisa digunakake kanggo alat sing mbutuhake daya pangolahan sing dhuwur, nampilake peta sing ngerti lokasi sampeyan saiki, utawa ngidini sampeyan nuduhake data.

Piranti online berbasis awan nggunakake HTTPS kanggo ngenkripsi data sing dikirim lan diundhuh saka infrastruktur awan, lan mung sampeyan sing duwe akses menyang data sampeyan (kajaba sampeyan wis milih kanggo nuduhake). Iki nggawe alat basis awan kita aman banget.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.
Ramah lingkungan

Ramah lingkungan

Infrastruktur sing ndhukung internet lan awan duwe pengaruh marang lingkungan. Awan kasebut nyatane akeh server sing nganggo listrik lan produksi listrik iki nyebabake emisi karbon dioksida sing beda-beda. Kita ngleksanakake strategi ing ngisor iki kanggo mesthekake yen alat kita duwe pengaruh sing paling murah ing lingkungan.

Kita kerja kanggo nyuda jumlah data sing dikirim lan diundhuh saka internet. Yen bisa, kita ngembangake alat online supaya bisa dieksekusi sacara lokal ing piranti sampeyan tanpa perlu ngirim data sing akeh.

Kita nyimpen data sethithik (lan kanggo wektu sing paling cendhak) ing infrastruktur panyimpenan awan.

Server kita diskalakake miturut panjaluk, mula ora bakal nggunakake daya luwih akeh tinimbang sing dibutuhake.

Pungkasan, nanging paling ora, kita kanthi ati-ati milih lokasi infrastruktur awan supaya maksimal energi sing digunakake yaiku bebas karbon: paling ora 75% energi sing digunakake kanggo nguwasani server kita bebas karbon.

Katrangan properti kamera

Rasio aspek

Rasio aspek resolusi kamera: yaiku jembaré résolusi dibagi dhuwuré résolusi

Frame Rate

Tingkat pigura yaiku jumlah pigura (jepretan statis) sing dijupuk kamera saben detik.

dhuwur

Dhuwur resolusi kamera.

Jembar

Jembaré resolusi kamera.