Itself Tools
itselftools
Ndandani masalah kamera Mac

Ndandani Masalah Kamera Mac

Gunakake alat online iki kanggo nyoba kamera lan golek solusi kanggo ndandani ing Mac

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Kepiye cara nguji webcam sampeyan?

  1. Klik ing tombol kamera kanggo miwiti kamera.
  2. Video saka kamera kudu katon ing kaca web iki.
  3. Sampeyan bisa nggunakake tombol pangilon kanggo muter video kanthi horisontal lan tombol layar wutuh kanggo nyoba video layar wutuh.
  4. Yen tes kasebut sukses, tegese kamera sampeyan bisa digunakake. Yen sampeyan duwe masalah kamera ing app tartamtu, mbokmenawa ana masalah karo setelan app. Temokake solusi ing ngisor iki kanggo ndandani kamera kanthi macem-macem aplikasi kayata Whatsapp, Messenger, Skype, lsp.
  5. Yen tes webcam gagal, kemungkinan kamera sampeyan ora bisa digunakake. Ing kasus iki, ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake solusi kanggo ndandani masalah kamera khusus kanggo akeh piranti kayata iOS, Android, Windows, lsp.

Temokake solusi kanggo ndandani webcam sampeyan

Pilih aplikasi lan/utawa piranti

Gambar bagean fitur

Fitur

Gratis kanggo nggunakake

Aplikasi tes webcam online iki gratis kanggo digunakake tanpa registrasi.

Web-based

Ora ana instalasi sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nyoba lan ndandani webcam tanpa perlu kuwatir babagan keamanan komputer.

Pribadi

Privasi sampeyan kabeh dilindhungi, tes webcam ditindakake ing browser sampeyan lan ora ana data video sing dikirim liwat internet.

Kabeh piranti didhukung

Dadi online, app testing webcam iki didhukung dening kabeh piranti karo browser.

Tips

Nggolek nyoba mic sampeyan? Coba tes mic iki kanggo nyoba lan golek solusi kanggo ndandani mikropon sampeyan.

Sampeyan pengin ngrekam video saka kamera sampeyan? Coba iki gampang kanggo nggunakake lan free ngrekam video app online kanggo ngrekam video saka kamera langsung ing browser Panjenengan.

Katrangan properti kamera

  • Rasio aspek

    Rasio aspek resolusi kamera: yaiku jembaré résolusi dibagi dhuwuré résolusi

  • Frame Rate

    Tingkat pigura yaiku jumlah pigura (jepretan statis) sing dijupuk kamera saben detik.

  • dhuwur

    Dhuwur resolusi kamera.

  • Jembar

    Jembaré resolusi kamera.

Gambar bagean aplikasi web