logo Itself Tools
itselftools
Ndandani masalah video Skype ing iPad

Ndandani Masalah Video Skype Ing IPad

Gunakake alat online iki kanggo nyoba kamera lan golek solusi kanggo ngatasi masalah video Skype ing iPad

Gambar bagean fitur

Tips

Nggolek nyoba mic sampeyan? Coba tes mic iki kanggo nyoba lan golek solusi kanggo ndandani mikropon sampeyan.

Sampeyan pengin ngrekam video saka kamera sampeyan? Coba iki gampang kanggo nggunakake lan free ngrekam video app online kanggo ngrekam video saka kamera langsung ing browser Panjenengan.

Katrangan properti kamera

  • Rasio aspek

    Rasio aspek resolusi kamera: yaiku jembaré résolusi dibagi dhuwuré résolusi

  • Frame Rate

    Tingkat pigura yaiku jumlah pigura (jepretan statis) sing dijupuk kamera saben detik.

  • dhuwur

    Dhuwur resolusi kamera.

  • Jembar

    Jembaré resolusi kamera.

Gambar bagean aplikasi web