Ndandani masalah video Skype ing Mac

Ndandani masalah video Skype ing Mac

Coba kamera kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani

We don't transfer your data

Ora ana transfer data!

Privasi sampeyan dilindhungi kabeh

Kita ora ngirim data (file, data lokasi, feed audio lan video) liwat internet! Kabeh operasi sing ditindakake alat kita rampung dening browser sampeyan. Kita nggunakake teknologi web paling anyar (WebAss Assembly lan HTML5) kanggo nggawe alat sing cepet lan nglindhungi privasi sampeyan. Beda karo alat online liyane, kita ora perlu ngirim file utawa data liyane liwat internet menyang server jarak jauh. Kanthi alat online gratis iotools, ora dibutuhake instalasi lan data ora bakal nate lunga saka piranti sampeyan!

Pambuka

Tes Webcam ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba kamera. Iki uga menehi instruksi kanggo ndandani kamera ing akeh piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa kamera sampeyan ora bisa digunakake. Sampeyan bisa uga nemoni masalah kamera yen aplikasi sing nggunakake kamera ora duwe setelan sing bener. Utawa kamera bisa uga ora fungsi ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, yen kamera aktif, sampeyan bakal bisa ndeleng ing browser video sing dijupuk kamera. Yen kamera ora aktif, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah kamera sing khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi uji coba webcam, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data video sing dikirim liwat internet. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Pandhuan kanggo ndandani masalah kamera lan video

Temokake pandhuan tartamtu kanthi milih aplikasi lan piranti


iotools

© 2020 iotools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.