itself

tools

Ndandani masalah video Skype ing Mac

Coba kamera kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani


Ndandani masalah video Skype ing Mac

Ndandani masalah video Skype ing Mac

Tes Webcam ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba kamera. Iki uga menehi instruksi kanggo ndandani kamera ing akeh piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa kamera sampeyan ora bisa digunakake. Sampeyan bisa uga nemoni masalah kamera yen aplikasi sing nggunakake kamera ora duwe setelan sing bener. Utawa kamera bisa uga ora fungsi ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, yen kamera aktif, sampeyan bakal bisa ndeleng ing browser video sing dijupuk kamera. Yen kamera ora aktif, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah kamera sing khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi uji coba webcam, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data video sing dikirim liwat internet. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

We don't transfer your data

Dilindhungi Privasi

Kita ngembangake alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Piranti kita ora prelu ngirim file, data audio lan video liwat internet supaya bisa diproses, kabeh gaweyan ditindakake browser dhewe. Iki nggawe alat kita cepet lan aman.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file utawa data liyane menyang server jarak jauh, kita ora ngirim. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Pandhuan kanggo ndandani masalah kamera lan video

Temokake pandhuan tartamtu kanthi milih aplikasi lan piranti


itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.