Ndandani masalah video Skype ing Windows,Coba kamera kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani

Ndandani masalah video Skype ing Windows

Coba kamera kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani

We don't transfer your data

Ora ana transfer data!

Privasi sampeyan dilindhungi kabeh

Kita ora ngirim data (file, data lokasi, feed audio lan video) liwat internet! Kabeh operasi sing ditindakake alat kita rampung dening browser sampeyan. Kita nggunakake teknologi web paling anyar (WebAss Assembly lan HTML5) kanggo nggawe alat sing cepet lan nglindhungi privasi sampeyan. Beda karo alat online liyane, kita ora perlu ngirim file utawa data liyane liwat internet menyang server jarak jauh. Kanthi alat online gratis iotools, ora dibutuhake instalasi lan data ora bakal nate lunga saka piranti sampeyan!

Ndandani masalah video Skype ing Windows,Coba kamera kanthi online lan temokake instruksi kanggo ndandani

Pencet tombol ing ngisor iki kanggo miwiti. Yen kamera bisa digunakake, video sing dijupuk bakal katon ing layar lan tombol bakal dadi ijo. Yen sampeyan duwe akeh kamera sing nyambung karo piranti, sampeyan bakal bisa milih kamera sing pengin dites.

Yen kamera sampeyan ora bisa digunakake utawa yen ngliwati tes iki nanging ora bisa digunakake karo aplikasi tartamtu, deleng ing ngisor iki kanggo nemokake pandhuan kanggo ndandani kamera ing akeh aplikasi lan piranti.



iotools

© 2020 iotools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.