Logo itself tools
itself
tools
Ndandani masalah video WhatsApp ing iPhone

Ndandani Masalah Video WhatsApp Ing IPhone

Gunakake alat online iki kanggo nyoba kamera lan golek solusi kanggo ngatasi masalah video WhatsApp ing iPhone

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Pambuka alat online Tes Webcam

Tes Webcam ngidini sampeyan nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba nyoba kamera. Iki uga menehi instruksi kanggo ndandani kamera ing akeh piranti lan kanthi akeh aplikasi telpon swara lan video.

Ana akeh sebab kenapa kamera sampeyan ora bisa digunakake. Sampeyan bisa uga nemoni masalah kamera yen aplikasi sing nggunakake kamera ora duwe setelan sing bener. Utawa kamera bisa uga ora fungsi ing piranti, preduli saka aplikasi sing digunakake.

Sawise miwiti tes, yen kamera aktif, sampeyan bakal bisa ndeleng ing browser video sing dijupuk kamera. Yen kamera ora aktif, sampeyan bakal weruh pesen kesalahan. Yen ngono sampeyan bisa mriksa pandhuan kanggo ndandani masalah kamera sing khusus kanggo piranti utawa aplikasi sampeyan.

Kanthi uji coba webcam, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data video sing dikirim liwat internet. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Dilindhungi Privasi

Dilindhungi Privasi

Kita nggawe alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Dadi alat kita ora prelu ngirim file utawa data audio lan video liwat internet kanggo ngolah. Kabeh karya rampung kanthi lokal kanthi browser, nggawe alat cepet lan aman! Elinga yen sampeyan nggunakake lokasi utawa nuduhake alat, data lokasi utawa data sing dituduhake bakal dikirim liwat internet.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file menyang server remot supaya bisa operasi, ora. Karo kita, privasi sampeyan dilindhungi!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Kanggo rincian liyane, priksa Kebijakan Privasi.

Katrangan properti kamera

Rasio aspek

Rasio aspek resolusi kamera: yaiku jembaré résolusi dibagi dhuwuré résolusi

Frame Rate

Tingkat pigura yaiku jumlah pigura (jepretan statis) sing dijupuk kamera saben detik.

dhuwur

Dhuwur resolusi kamera.

Jembar

Jembaré resolusi kamera.