Itself Tools
itselftools
Поправете Google Duo видео проблеми на iPhone

Поправете Google Duo Видео Проблеми На IPhone

Користете ја оваа онлајн алатка за да ја тестирате камерата и да најдете решенија за да ги поправите проблемите со видеото Google Duo на iPhone

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Како да ја тестирате вашата веб камера?

 1. Кликнете на копчето за камера за да ја стартувате камерата.
 2. Видеото од камерата треба да се појави на оваа веб-страница.
 3. Можете да го користите копчето за огледало за да го превртувате видеото хоризонтално и копчето на цел екран за да го тестирате видеото на цел екран.
 4. Ако тестот е успешен, тоа значи дека вашата камера работи. Ако имате проблеми со камерата во одредена апликација, веројатно има проблеми со поставките на апликацијата. Најдете подолу решенија за да ја поправите вашата камера со многу различни апликации како што се Whatsapp, Messenger, Skype итн.
 5. Ако тестот на веб-камерата не успее, тоа веројатно значи дека вашата камера не работи. Во овој случај, подолу ќе најдете решенија за решавање на проблемите со камерата специфични за многу уреди како што се iOS, Android, Windows итн.

Најдете решенија за да ја поправите вашата веб камера

Изберете апликација и/или уред

Совети

Наместо тоа, сакате да го тестирате вашиот микрофон? Пробајте го овој тест за микрофон за да тестирате и да најдете решенија за да го поправите вашиот микрофон.

Дали сакате да го снимите видеото од вашата камера? Обидете се со оваа лесна за употреба и бесплатна онлајн апликација за снимање видео да снима видео од вашата камера директно во вашиот прелистувач.

Опис на својствата на камерата

 • Сооднос на аспект

  Односот на резолуцијата на камерата: т.е. ширината на резолуцијата поделена со висината на резолуцијата

 • Стапка на слики

  Стапката на слики е бројот на кадри (статични снимки) што камерата ги снима во секунда.

 • Висина

  Висината на резолуцијата на камерата.

 • Ширина

  Ширината на резолуцијата на камерата.

Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Бесплатно за користење

Оваа онлајн апликација за тестирање на веб-камера е целосно бесплатна за употреба без никаква регистрација.

Веб-базирани

Не е потребна инсталација за да можете да ја тестирате и поправите вашата веб камера без потреба да се грижите за безбедноста на компјутерот.

Приватен

Вашата приватност е целосно заштитена, тестот за веб-камера е целосно извршен во вашиот прелистувач и не се испраќаат видео податоци преку Интернет.

Поддржани сите уреди

Бидејќи е онлајн, оваа апликација за тестирање веб-камера е поддржана од сите уреди со прелистувач.

Слика од делот за веб-апликации