Лого на itself tools
itself
tools
Поправете Skype видео проблеми

Поправете Skype Видео Проблеми

Користете ја оваа онлајн алатка за да ја тестирате камерата и да најдете решенија за да ја поправите на Skype

Со користење на оваа алатка, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Вовед во Тест За Веб-Камера онлајн алатката

Тест за веб-камера ви овозможува да ја тестирате вашата камера директно во прелистувачот. Исто така, дава упатства за да ја поправите вашата камера на многу уреди и со многу апликации за гласовни и видео повици.

Постојат многу причини зошто вашиот фотоапарат не работи. Можеби имате проблеми со камерата ако апликацијата што ја користи камерата нема точни поставки. Или, фотоапаратот може да не функционира воопшто на вашиот уред, без оглед на апликацијата што ја користите.

По започнувањето на тестот, ако вашата камера работи, во прелистувачот ќе го видите видеото што го снима камерата. Ако вашата камера не работи, ќе видите порака за грешка. Во тој случај, можете да ги проверите упатствата за да ги поправите проблемите со камерата специфични за вашиот уред или апликација.

Со нашиот тест за веб-камера, вашата приватност е целосно заштитена: никакви видео-податоци не се испраќаат преку Интернет. Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Заштитена приватност

Заштитена приватност

Развиваме безбедни онлајн алатки кои се базираат на облак или што се извршуваат локално на вашиот уред. Заштитата на вашата приватност е една од нашите главни грижи при развивањето на нашите алатки.

Нашите онлајн алатки кои се извршуваат локално на вашиот уред не треба да ги испраќаат вашите податоци (вашите датотеки, вашите аудио или видео податоци, итн.) преку Интернет. Целата работа се врши локално од самиот прелистувач, што ги прави овие алатки многу брзи и безбедни. За да го постигнеме ова, користиме HTML5 и WebAssembly, форма на код што се води од самиот прелистувач и дозволува нашите алатки да се извршуваат со речиси основна брзина.

Работиме напорно за да ги направиме нашите алатки да работат локално на вашиот уред бидејќи избегнувањето испраќање податоци преку интернет е побезбедно. Меѓутоа, понекогаш ова не е оптимално или возможно за алатки кои на пример бараат висока процесорска моќ, прикажуваат мапи свесни за вашата моментална локација или ви дозволуваат да споделувате податоци.

Нашите онлајн алатки базирани на облак користат HTTPS за шифрирање на вашите податоци испратени и преземени од нашата облак инфраструктура и само вие имате пристап до вашите податоци (освен ако не сте одбрале да ги споделите). Ова ги прави нашите алатки базирани на облак многу безбедни.

За повеќе информации, видете го нашиот Политика за приватност.
Еко-пријателски

Еко-пријателски

Инфраструктурите што го поддржуваат интернетот и облакот имаат влијание врз животната средина. Облакот е всушност мноштво сервери напојувани од електрична енергија и производството на оваа електрична енергија води до различни степени до емисиите на јаглерод диоксид. Ги имплементираме следните стратегии со цел да се погрижиме нашите алатки да имаат најмало можно влијание врз животната средина.

Работиме на намалување на количината на податоци испратени до и преземени од интернет. Секогаш кога е можно, ги развиваме нашите онлајн алатки така што тие се извршуваат локално на вашиот уред без потреба да се испраќаат големи количини на податоци.

Складираме што е можно помалку податоци (и за најкратко потребно време) на нашата инфраструктура за складирање облак.

Нашите сервери се намалени по барање, така што никогаш не трошат повеќе енергија отколку што е потребно.

Последно, но не и најмалку важно, внимателно ги избираме локациите на нашите облак инфраструктури, така што максимум од искористената енергија е без јаглерод: најмалку 75% од енергијата што се користи за напојување на нашите сервери е без јаглерод.

Опис на својствата на камерата

Сооднос на аспект

Односот на резолуцијата на камерата: т.е. ширината на резолуцијата поделена со висината на резолуцијата

Стапка на слики

Стапката на слики е бројот на кадри (статични снимки) што камерата ги снима во секунда.

Висина

Висината на резолуцијата на камерата.

Ширина

Ширината на резолуцијата на камерата.