Лого на Itself Tools
itselftools
Поправете Viber видео проблеми на Android

Поправете Viber Видео Проблеми На Android

Користете ја оваа онлајн алатка за да ја тестирате камерата и да најдете решенија за да ги поправите проблемите со видеото Viber на Android

Карактеристики на сликата на делот

Совети

Наместо тоа, сакате да го тестирате вашиот микрофон? Пробајте го овој тест за микрофон за да тестирате и да најдете решенија за да го поправите вашиот микрофон.

Дали сакате да го снимите видеото од вашата камера? Обидете се со оваа лесна за употреба и бесплатна онлајн апликација за снимање видео да снима видео од вашата камера директно во вашиот прелистувач.

Опис на својствата на камерата

 • Сооднос на аспект

  Односот на резолуцијата на камерата: т.е. ширината на резолуцијата поделена со висината на резолуцијата

 • Стапка на слики

  Стапката на слики е бројот на кадри (статични снимки) што камерата ги снима во секунда.

 • Висина

  Висината на резолуцијата на камерата.

 • Ширина

  Ширината на резолуцијата на камерата.

Слика од делот за веб-апликации