iotools

Поправете Viber видео проблеми на iPad

Тестирајте ја вашата камера на Интернет и пронајдете упатства за да ја поправите

Google Play Store
Поправете Viber видео проблеми на iPad

Тест за веб-камера ви овозможува да ја тестирате вашата камера директно во прелистувачот. Исто така, дава упатства за да ја поправите вашата камера на многу уреди и со многу апликации за гласовни и видео повици.

Постојат многу причини зошто вашиот фотоапарат не работи. Можеби имате проблеми со камерата ако апликацијата што ја користи камерата нема точни поставки. Или, фотоапаратот може да не функционира воопшто на вашиот уред, без оглед на апликацијата што ја користите.

По започнувањето на тестот, ако вашата камера работи, во прелистувачот ќе го видите видеото што го снима камерата. Ако вашата камера не работи, ќе видите порака за грешка. Во тој случај, можете да ги проверите упатствата за да ги поправите проблемите со камерата специфични за вашиот уред или апликација.

Со нашиот тест за веб-камера, вашата приватност е целосно заштитена: никакви видео-податоци не се испраќаат преку Интернет. Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

We don't transfer your data

Без трансфер на податоци!

Ние не ги пренесуваме вашите податоци (датотеки, податоци за локација, аудио и видео извори) преку Интернет! Сите операции што ги извршуваат нашите алатки ги прави самиот прелистувач. Ние ги користиме најновите веб технологии (WebAssemble и HTML5) за развој на алатки што се брзи и ја штитат вашата приватност. За разлика од повеќето други алатки на Интернет, не треба да ги пренесуваме вашите датотеки или други податоци преку Интернет на оддалечени сервери. Со бесплатни мрежни алатки на iotools, не е потребна инсталација и вашите податоци никогаш не го напуштаат вашиот уред!

Инструкции за да ги поправите проблемите со камерата и видеото

Пронајдете специфични упатства со избирање апликација и уред