Поправете WeChat видео проблеми на iPhone,Тестирајте ја вашата камера на Интернет и пронајдете упатства за да ја поправите

Поправете WeChat видео проблеми на iPhone

Тестирајте ја вашата камера на Интернет и пронајдете упатства за да ја поправите

We don't transfer your data

Без трансфер на податоци!

Вашата приватност е целосно заштитена

Ние не ги пренесуваме вашите податоци (датотеки, податоци за локација, аудио и видео извори) преку Интернет! Сите операции што ги извршуваат нашите алатки ги прави самиот прелистувач. Ние ги користиме најновите веб технологии (WebAssemble и HTML5) за развој на алатки што се брзи и ја штитат вашата приватност. За разлика од повеќето други алатки на Интернет, не треба да ги пренесуваме вашите датотеки или други податоци преку Интернет на оддалечени сервери. Со бесплатни мрежни алатки на iotools, не е потребна инсталација и вашите податоци никогаш не го напуштаат вашиот уред!

Поправете WeChat видео проблеми на iPhone,Тестирајте ја вашата камера на Интернет и пронајдете упатства за да ја поправите

Притиснете го копчето подолу за да започнете. Ако вашата камера го работи видеото што го снима, ќе се појави на екранот и копчето ќе стане зелено. Ако имате многу камери поврзани со вашиот уред, ќе можете да ја изберете камерата што сакате да ја тестирате.

Ако вашиот фотоапарат не работи или го положил овој тест, но не успеал да работи со одредена апликација, видете подолу за да најдете упатства за да го поправите фотоапаратот на многу апликации и уреди.