Itself Tools
itselftools
Rregulloni Google Duo problemet e videos në Android

Rregulloni Google Duo Problemet E Videos Në Android

Përdoreni këtë mjet online për të testuar kamerën tuaj dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar problemet e videos Google Duo në Android

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të testoni kamerën tuaj të internetit?

 1. Klikoni në butonin e kamerës për të nisur kamerën tuaj.
 2. Videoja nga kamera duhet të shfaqet në këtë faqe interneti.
 3. Mund të përdorni butonin e pasqyrës për ta kthyer videon horizontalisht dhe butonin e ekranit të plotë për të testuar videon në ekran të plotë.
 4. Nëse testi është i suksesshëm, kjo do të thotë që kamera juaj po funksionon. Nëse keni probleme me kamerën në një aplikacion specifik, me siguri ka probleme me cilësimet e aplikacionit. Gjeni më poshtë zgjidhjet për të rregulluar kamerën tuaj me shumë aplikacione të ndryshme si Whatsapp, Messenger, Skype, etj.
 5. Nëse testi i kamerës së internetit dështon, ka të ngjarë të thotë që kamera juaj nuk po funksionon. Në këtë rast, më poshtë do të gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet e kamerës specifike për shumë pajisje si iOS, Android, Windows, etj.

Gjeni zgjidhje për të rregulluar kamerën tuaj të internetit

Zgjidhni një aplikacion dhe/ose një pajisje

Këshilla

Po kërkon të testosh mikrofonin? Provoni ky test i mikrofonit për të testuar dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar mikrofonin tuaj.

Dëshironi të regjistroni video nga kamera juaj? Provoni ky aplikacion i lehtë për t'u përdorur dhe falas për regjistrimin e videove në internet për të regjistruar video nga kamera juaj direkt në shfletuesin tuaj.

Përshkrimet e vetive të kamerës

 • Raporti i pamjes

  Raporti i pamjes së rezolucionit të kamerës: d.m.th., gjerësia e rezolucionit pjesëtuar me lartësinë e rezolucionit

 • Shpejtësia e kornizës

  Shpejtësia e kuadrove është numri i kuadrove (fotografitë statike) që kamera kap në sekondë.

 • Lartësia

  Lartësia e rezolucionit të kamerës.

 • Gjerësia

  Gjerësia e rezolucionit të kamerës.

Veçori imazhin e seksionit

Features

E lirë për t'u përdorur

Ky aplikacion testimi i kamerës në internet është plotësisht falas për t'u përdorur pa asnjë regjistrim.

i bazuar në ueb

Nuk kërkohet instalim që të mund të testoni dhe rregulloni kamerën tuaj të internetit pa pasur nevojë të shqetësoheni për sigurinë e kompjuterit.

Privat

Privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur, testi i kamerës së internetit kryhet tërësisht brenda shfletuesit tuaj dhe asnjë të dhënë video nuk dërgohet në internet.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Duke qenë në linjë, ky aplikacion testimi i kamerës së internetit mbështetet nga të gjitha pajisjet me një shfletues.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb