iotools

Rregulloni Google Duo problemet e videos në Windows

Testojeni kamerën tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar

Google Play Store
Rregulloni Google Duo problemet e videos në Windows

Testimi i kamerës ju lejon të provoni kamerën tuaj direkt në shfletuesin tuaj. Gjithashtu siguron udhëzime për të rregulluar kamerën tuaj në shumë pajisje dhe me shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video.

Ka shumë arsye pse kamera juaj nuk mund të funksionojë. Mund të keni probleme me kamerën nëse aplikacioni që përdor kamerën nuk ka cilësimet e duhura. Ose kamera mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Pas fillimit të provës, nëse kamera juaj po punon, do të shihni në shfletuesin tuaj videon që kamera po kap. Nëse kamera juaj nuk është duke punuar, do të shihni një mesazh gabimi. Në atë rast mund të shikoni udhëzimet për të rregulluar çështjet e kamerës specifike për pajisjen ose aplikacionin tuaj.

Me testin tonë të kamerës, privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur: asnjë e dhënë video nuk dërgohet në internet. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

We don't transfer your data

Asnjë transferim të dhënash!

Ne nuk i transferojmë të dhënat tuaja (skedarët, të dhënat e vendndodhjes, burimet audio dhe video) në internet! Të gjitha operacionet e kryera nga mjetet tona bëhen nga vetë shfletuesi juaj. Ne përdorim teknologjitë më të fundit në internet (WebAssemble dhe HTML5) për të zhvilluar mjete të shpejta dhe që mbrojnë privatësinë tuaj. Në krahasim me shumicën e mjeteve të tjera në internet, ne nuk kemi nevojë të transferojmë skedarët tuaj ose të dhëna të tjera përmes internetit në serverat e largëta. Me mjetet online falas të iotools, nuk kërkohet instalim dhe të dhënat tuaja nuk largohen kurrë nga pajisja juaj!

Udhëzime për të rregulluar problemet e kamerës dhe videos

Gjeni udhëzime specifike duke zgjedhur një aplikacion dhe një pajisje


iotools

© 2020 iotools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.