Logoja e itself tools
itself
tools
Rregulloni Skype problemet e videos në iPhone

Rregulloni Skype Problemet E Videos Në IPhone

Përdoreni këtë mjet online për të testuar kamerën tuaj dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar problemet e videos Skype në iPhone

Duke përdorur këtë mjet, ju pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Hyrje në mjetin Test Webcam në internet

Testimi i kamerës ju lejon të provoni kamerën tuaj direkt në shfletuesin tuaj. Gjithashtu siguron udhëzime për të rregulluar kamerën tuaj në shumë pajisje dhe me shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video.

Ka shumë arsye pse kamera juaj nuk mund të funksionojë. Mund të keni probleme me kamerën nëse aplikacioni që përdor kamerën nuk ka cilësimet e duhura. Ose kamera mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Pas fillimit të provës, nëse kamera juaj po punon, do të shihni në shfletuesin tuaj videon që kamera po kap. Nëse kamera juaj nuk është duke punuar, do të shihni një mesazh gabimi. Në atë rast mund të shikoni udhëzimet për të rregulluar çështjet e kamerës specifike për pajisjen ose aplikacionin tuaj.

Me testin tonë të kamerës, privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur: asnjë e dhënë video nuk dërgohet në internet. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete të sigurta në internet që bazohen në renë kompjuterike ose që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj. Mbrojtja e privatësisë suaj është një nga shqetësimet tona kryesore kur zhvillojmë mjetet tona.

Mjetet tona online që ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj nuk kanë nevojë të dërgojnë të dhënat tuaja (skedarët tuaj, të dhënat tuaja audio ose video, etj.) përmes internetit. E gjithë puna kryhet në nivel lokal nga vetë shfletuesi, duke i bërë këto mjete shumë të shpejta dhe të sigurta. Për ta arritur këtë, ne përdorim HTML5 dhe WebAssembly, një formë kodi që drejtohet nga vetë shfletuesi duke lejuar që veglat tona të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse origjinale.

Ne punojmë shumë për t'i bërë mjetet tona të funksionojnë lokalisht në pajisjen tuaj pasi shmangia e dërgimit të të dhënave përmes internetit është më e sigurt. Megjithatë, ndonjëherë kjo nuk është optimale ose e mundur për mjetet që për shembull kërkojnë fuqi të lartë përpunimi, shfaqin harta të vetëdijshme për vendndodhjen tuaj aktuale ose ju lejojnë të ndani të dhëna.

Mjetet tona online të bazuara në renë kompjuterike përdorin HTTPS për të enkriptuar të dhënat tuaja të dërguara dhe të shkarkuara nga infrastruktura jonë e resë kompjuterike, dhe vetëm ju keni akses në të dhënat tuaja (përveç nëse keni zgjedhur t'i ndani ato). Kjo i bën mjetet tona të bazuara në renë kompjuterike shumë të sigurta.

Për më shumë informacion, shihni Politika e privatësisë tonë.
Eko-miqësore

Eko-miqësore

Infrastrukturat që mbështesin internetin dhe cloud kanë një ndikim në mjedis. Reja është në fakt një mori serverësh të mundësuar nga energjia elektrike dhe prodhimi i kësaj energjie elektrike çon në shkallë të ndryshme në emetimet e dioksidit të karbonit. Ne zbatojmë strategjitë e mëposhtme në mënyrë që të sigurohemi që mjetet tona të kenë ndikimin më të ulët të mundshëm në mjedis.

Ne punojmë për të reduktuar sasinë e të dhënave të dërguara dhe të shkarkuara nga interneti. Kurdoherë që është e mundur, ne zhvillojmë mjetet tona në internet në mënyrë që ato të ekzekutohen në nivel lokal në pajisjen tuaj pa pasur nevojë të dërgoni sasi të mëdha të dhënash.

Ne ruajmë sa më pak të dhëna të jetë e mundur (dhe për kohën më të shkurtër të nevojshme) në infrastrukturën tonë të ruajtjes së cloud.

Serverët tanë janë të shkallëzuar sipas kërkesës, kështu që ata kurrë nuk përdorin më shumë energji sesa nevojitet.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne zgjedhim me kujdes vendndodhjet e infrastrukturave tona cloud, në mënyrë që maksimumi i energjisë së përdorur të jetë pa karbon: të paktën 75% e energjisë së përdorur për të fuqizuar serverët tanë është pa karbon.

Përshkrimet e vetive të kamerës

Raporti i pamjes

Raporti i pamjes së rezolucionit të kamerës: d.m.th., gjerësia e rezolucionit pjesëtuar me lartësinë e rezolucionit

Shpejtësia e kornizës

Shpejtësia e kuadrove është numri i kuadrove (fotografitë statike) që kamera kap në sekondë.

Lartësia

Lartësia e rezolucionit të kamerës.

Gjerësia

Gjerësia e rezolucionit të kamerës.