Rregulloni Skype problemet e videos në Windows,Testojeni kamerën tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar

Rregulloni Skype problemet e videos në Windows

Testojeni kamerën tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar

We don't transfer your data

Asnjë transferim të dhënash!

Privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht

Ne nuk i transferojmë të dhënat tuaja (skedarët, të dhënat e vendndodhjes, burimet audio dhe video) në internet! Të gjitha operacionet e kryera nga mjetet tona bëhen nga vetë shfletuesi juaj. Ne përdorim teknologjitë më të fundit në internet (WebAssemble dhe HTML5) për të zhvilluar mjete të shpejta dhe që mbrojnë privatësinë tuaj. Në krahasim me shumicën e mjeteve të tjera në internet, ne nuk kemi nevojë të transferojmë skedarët tuaj ose të dhëna të tjera përmes internetit në serverat e largëta. Me mjetet online falas të iotools, nuk kërkohet instalim dhe të dhënat tuaja nuk largohen kurrë nga pajisja juaj!

Rregulloni Skype problemet e videos në Windows,Testojeni kamerën tuaj në internet dhe gjeni udhëzime për ta rregulluar

Shtypni butonin më poshtë për të filluar. Nëse kamera juaj punon videon që po kap do të shfaqet në ekran dhe butoni do të bëhet jeshil. Nëse keni shumë kamera të lidhur me pajisjen tuaj, do të jeni në gjendje të zgjidhni kamerën që dëshironi të provoni.

Nëse kamera juaj nuk është duke punuar ose nëse e kalon këtë provë por nuk funksionon me një aplikacion specifik, shihni më poshtë për të gjetur udhëzime për të rregulluar kamerën tuaj në shumë aplikacione dhe pajisje.iotools

© 2020 iotools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.