Itself Tools
itselftools
Rregulloni problemet e videos Viber

Rregulloni Problemet E Videos Viber

Përdorni këtë mjet online për të testuar kamerën tuaj dhe për të gjetur zgjidhje për ta rregulluar atë në Viber

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të testoni kamerën tuaj të internetit?

 1. Klikoni në butonin e kamerës për të nisur kamerën tuaj.
 2. Videoja nga kamera duhet të shfaqet në këtë faqe interneti.
 3. Mund të përdorni butonin e pasqyrës për ta kthyer videon horizontalisht dhe butonin e ekranit të plotë për të testuar videon në ekran të plotë.
 4. Nëse testi është i suksesshëm, kjo do të thotë që kamera juaj po funksionon. Nëse keni probleme me kamerën në një aplikacion specifik, me siguri ka probleme me cilësimet e aplikacionit. Gjeni më poshtë zgjidhjet për të rregulluar kamerën tuaj me shumë aplikacione të ndryshme si Whatsapp, Messenger, Skype, etj.
 5. Nëse testi i kamerës së internetit dështon, ka të ngjarë të thotë që kamera juaj nuk po funksionon. Në këtë rast, më poshtë do të gjeni zgjidhje për të rregulluar problemet e kamerës specifike për shumë pajisje si iOS, Android, Windows, etj.

Gjeni zgjidhje për të rregulluar kamerën tuaj të internetit

Zgjidhni një aplikacion dhe/ose një pajisje

Këshilla

Po kërkon të testosh mikrofonin? Provoni ky test i mikrofonit për të testuar dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar mikrofonin tuaj.

Dëshironi të regjistroni video nga kamera juaj? Provoni ky aplikacion i lehtë për t'u përdorur dhe falas për regjistrimin e videove në internet për të regjistruar video nga kamera juaj direkt në shfletuesin tuaj.

Përshkrimet e vetive të kamerës

 • Raporti i pamjes

  Raporti i pamjes së rezolucionit të kamerës: d.m.th., gjerësia e rezolucionit pjesëtuar me lartësinë e rezolucionit

 • Shpejtësia e kornizës

  Shpejtësia e kuadrove është numri i kuadrove (fotografitë statike) që kamera kap në sekondë.

 • Lartësia

  Lartësia e rezolucionit të kamerës.

 • Gjerësia

  Gjerësia e rezolucionit të kamerës.

Veçori imazhin e seksionit

Features

E lirë për t'u përdorur

Ky aplikacion testimi i kamerës në internet është plotësisht falas për t'u përdorur pa asnjë regjistrim.

i bazuar në ueb

Nuk kërkohet instalim që të mund të testoni dhe rregulloni kamerën tuaj të internetit pa pasur nevojë të shqetësoheni për sigurinë e kompjuterit.

Privat

Privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur, testi i kamerës së internetit kryhet tërësisht brenda shfletuesit tuaj dhe asnjë të dhënë video nuk dërgohet në internet.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Duke qenë në linjë, ky aplikacion testimi i kamerës së internetit mbështetet nga të gjitha pajisjet me një shfletues.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb