Logoja e Itself Tools
itselftools
Rregulloni Viber problemet e videos në iPhone

Rregulloni Viber Problemet E Videos Në IPhone

Përdoreni këtë mjet online për të testuar kamerën tuaj dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar problemet e videos Viber në iPhone

Veçori imazhin e seksionit

Këshilla

Po kërkon të testosh mikrofonin? Provoni ky test i mikrofonit për të testuar dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar mikrofonin tuaj.

Dëshironi të regjistroni video nga kamera juaj? Provoni ky aplikacion i lehtë për t'u përdorur dhe falas për regjistrimin e videove në internet për të regjistruar video nga kamera juaj direkt në shfletuesin tuaj.

Përshkrimet e vetive të kamerës

 • Raporti i pamjes

  Raporti i pamjes së rezolucionit të kamerës: d.m.th., gjerësia e rezolucionit pjesëtuar me lartësinë e rezolucionit

 • Shpejtësia e kornizës

  Shpejtësia e kuadrove është numri i kuadrove (fotografitë statike) që kamera kap në sekondë.

 • Lartësia

  Lartësia e rezolucionit të kamerës.

 • Gjerësia

  Gjerësia e rezolucionit të kamerës.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb