Logoja e itself tools
itself
tools
Rregulloni WhatsApp problemet e videos në iPad

Rregulloni WhatsApp Problemet E Videos Në IPad

Përdoreni këtë mjet online për të testuar kamerën tuaj dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar problemet e videos WhatsApp në iPad

Duke përdorur këtë mjet, ju pajtoheni me Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Hyrje në mjetin Test Webcam në internet

Testimi i kamerës ju lejon të provoni kamerën tuaj direkt në shfletuesin tuaj. Gjithashtu siguron udhëzime për të rregulluar kamerën tuaj në shumë pajisje dhe me shumë aplikacione të thirrjeve zanore dhe video.

Ka shumë arsye pse kamera juaj nuk mund të funksionojë. Mund të keni probleme me kamerën nëse aplikacioni që përdor kamerën nuk ka cilësimet e duhura. Ose kamera mund të mos funksionojë fare në pajisjen tuaj, pavarësisht nga aplikacioni që përdorni.

Pas fillimit të provës, nëse kamera juaj po punon, do të shihni në shfletuesin tuaj videon që kamera po kap. Nëse kamera juaj nuk është duke punuar, do të shihni një mesazh gabimi. Në atë rast mund të shikoni udhëzimet për të rregulluar çështjet e kamerës specifike për pajisjen ose aplikacionin tuaj.

Me testin tonë të kamerës, privatësia juaj është plotësisht e mbrojtur: asnjë e dhënë video nuk dërgohet në internet. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Privatësia e mbrojtur

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete online që ekzekutohen në vend në pajisjen tuaj. Pra, mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj ose të dhëna audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato. E gjithë puna bëhet në vend nga vetë shfletuesi, duke i bërë mjetet tona të shpejta dhe të sigurta! Vini re se nëse përdorni vendndodhjen tonë ose mjetet e ndarjes, të dhënat e vendndodhjes ose të dhënat që ndani do të dërgohen në internet.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet u dërgojnë skedarë serverëve të largët në mënyrë që të kryejnë operacione mbi to, ne nuk e bëjmë këtë. Tek ne, privatësia juaj mbrohet!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Për më shumë detaje, kontrolloni Politika e privatësisë -in tonë.

Përshkrimet e vetive të kamerës

Raporti i pamjes

Raporti i pamjes së rezolucionit të kamerës: d.m.th., gjerësia e rezolucionit pjesëtuar me lartësinë e rezolucionit

Shpejtësia e kornizës

Shpejtësia e kuadrove është numri i kuadrove (fotografitë statike) që kamera kap në sekondë.

Lartësia

Lartësia e rezolucionit të kamerës.

Gjerësia

Gjerësia e rezolucionit të kamerës.