Itself Tools
itselftools
Tés Webcam

Tés Webcam

Aplikasi online ieu mangrupikeun tés webcam anu gampang dianggo anu ngamungkinkeun anjeun mariksa upami kaméra anjeun jalan sareng milarian solusi pikeun ngalereskeunana.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kumaha nguji webcam anjeun?

  1. Pencét kana tombol kaméra pikeun ngamimitian kaméra anjeun.
  2. Video tina kaméra kedah muncul dina halaman wéb ieu.
  3. Anjeun tiasa nganggo tombol eunteung pikeun flip video sacara horisontal sareng tombol salayar pikeun nguji video dina salayar.
  4. Upami tés suksés, éta hartosna kaméra anjeun jalan. Upami anjeun gaduh masalah kaméra dina aplikasi khusus, sigana aya masalah sareng setélan aplikasi. Milarian solusi di handap pikeun ngalereskeun kaméra anjeun sareng seueur aplikasi anu béda sapertos Whatsapp, Messenger, Skype, jsb.
  5. Upami tés webcam gagal, éta hartosna kaméra anjeun henteu jalan. Dina hal ieu, di handap anjeun bakal mendakan solusi pikeun ngalereskeun masalah kaméra khusus pikeun seueur alat sapertos ios, Android, Windows, jsb.

Milarian solusi pikeun ngalereskeun webcam anjeun

Pilih aplikasi sareng/atawa alat

Fitur gambar bagian

Fitur

Bébas ngagunakeun

Aplikasi uji webcam online ieu gratis kanggo dianggo tanpa pendaptaran.

Berbasis wéb

Teu aya instalasi anu diperyogikeun supados anjeun tiasa nguji sareng ngalereskeun webcam anjeun tanpa kedah hariwang ngeunaan kaamanan komputer.

Pribadi

Privasi anjeun sapinuhna dijagi, tés webcam sapinuhna dijalankeun dina panyungsi anjeun sareng henteu aya data pidéo anu dikirim dina internét.

Sadaya alat dirojong

Janten online, aplikasi uji webcam ieu dirojong ku sadaya alat anu nganggo browser.

tips

Naha anjeun badé nguji mikrofon anjeun? Coba tes mic ieu pikeun nguji sareng milarian solusi pikeun ngalereskeun mikropon anjeun.

Naha anjeun hoyong ngarékam pidéo tina kaméra anjeun? Coba Ieu gampang dianggo sareng aplikasi ngarékam pidéo online gratis pikeun ngarékam pidéo tina kaméra anjeun langsung dina panyungsi anjeun.

Katerangan sipat kaméra

  • Rasio Aspék

    Rasio aspék résolusi kaméra: nyaéta lebar résolusi dibagi ku jangkungna résolusi

  • Laju pigura

    Laju pigura nyaéta jumlah pigura (snapshot statik) anu direbut kaméra per detik.

  • Jangkungna

    Jangkungna resolusi kaméra.

  • Lebar

    Lebar resolusi kaméra.

Gambar bagian aplikasi wéb