Tés Webcam

Tés Webcam

Diagnosis gancang sareng ngalereskeun masalah webcam nganggo alat sareng pituduh online komprehensif kami

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Pitunjuk komprehensif pikeun ngalereskeun kaméra anjeun henteu jalan

Upami kaméra anjeun ngaganggu anjeun, penting pikeun ngaidentipikasi dimana masalahna — naha éta sareng alat anjeun atanapi aplikasi khusus? Pituduh kami disaluyukeun pikeun ngabantosan anjeun nunjukkeun sareng ngabéréskeun masalah, dibagi kana dua kategori: pituduh alat sareng pituduh aplikasi.

Panungtun Alat nawiskeun léngkah-léngkah ngungkulan masalah-masalah nu patali jeung hardware dina iPhones, Androids, komputer Windows, sareng nu sanesna. Pitunjuk ieu sampurna upami kaméra anjeun henteu tiasa dianggo dina sadaya aplikasi.

Pituduh Aplikasi museurkeun kana masalah khusus parangkat lunak dina aplikasi sapertos Skype, Zoom, WhatsApp, jsb. Anggo ieu upami anjeun ngan ukur ngalaman masalah dina hiji aplikasi khusus.

Pilih pituduh anu cocog dumasar kana kaayaan anjeun pikeun solusi anu dituju.

Tip MingguanTip Mingguan

Coba browser anu béda upami anjeun ngalaman masalah sareng tés webcam.